Kost & träning

I samarbete med Formtoppen

Polarkliniken samarbetar med Formtoppen, en träningsanläggning i anslutande lokaler med stort fokus på personlig träning, kostrådgivning, fysioterapi och behandlande massage. Tillsammans har vi tagit fram ett erbjudande för kost & träning för att lyfta din helhetshälsa.

Nivå 1: Introduktion kost, träning och hälsa

Nivå 2: Kurs med 3 träffar under 3 månader

Nivå 3: Kurs med 5 träffar och 6-12 månaders uppföljning

 

Formtoppen

Sedan 2007 finns Formtoppen på Norrlandsgatan 7, i direkt anslutning till Polarkliniken. Verksamheten grundades redan 1994 av Lars Hansson, och höll från början till på Teg i Scandic Hotels lokaler, efter en flytt till Vasakyrkans källare fick Formtoppen möjligheten att flytta in i sina nuvarande stora lokaler. 2016 övertogs verksamheten av Lars Andersson och Berndt Kalla.

Formtoppen har friskvård i fokus, och erbjuder förutom träning även kostrådgivning, fysioterapi och behandlande massage.  

På formtoppen finns utbildad personal som hjälper dig med rehabiliterings- och förebyggande träning. Om du har drabbats av en skada eller smärtproblematik hjälper Formtoppens fysioterapeut dig att ta fram ett program för att nå förbättring.

Gymmet innehåller allt från fria vikter och konditionsmaskiner till öppna ytor för träning med kroppen som motstånd.