Avancerad åderbråckskirurgi med endolaser

Vår teknik är marknadens mest smärtfria & säkraste. Du är tillbaka på jobbet redan dagen efter.
Från 9000kr

 

Arv, hormoner och graviditet kan vara bidragande orsaker till åderbråck i benen. Och har man fått åderbråck brukar de sällan försvinna av sig själv. Förutom att åderbråck kan upplevas som missprydande kan de göra benen ömma och svullna.

 Operationen utförs i lokalbedövning, ger obefintlig ärrbildning och minimal smärta efter operationen och ingen sjukskrivning behövs. 

Vår åderbråcksborttagning med endolaser görs av en av Europas mest erfarna kirurger inom området. Tekniken vi använder är dessutom marknadens säkraste och minst smärtsamma inom området. Det bästa av allt - du är tillbaka på jobbet redan dagen efter. 

Vår åderbråcksborttagning består av tre delar; sclerosering, minikirurgi och laser. Vi gör alltid en individuell bedömning och anpassar proceduren utefter dina behov och utgångsläge. Har du frågor eller funderingar angående behandlingen? Kontakta gärna oss. 

Behandlingsalternativ

Anders Nilsson

Anders Nilsson, Doktor, specialist i plastikkirurgi och allmän kirurgi

Birgitta Öhman

Birgitta Öhman, Sjuksköterska

Beatriz Söderberg

Beatriz Söderberg, Doktor

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild