Bröstförstoring

Bröstförstoring med hjälp av implantat är ett av de vanligaste estetiska ingrepp hos kvinnor i dag.
Mellan 40 000 kr - 51 000 kr

Skälen till operation varierar, men det vanligaste är att en kvinna upplever sina bröst som oproportionerliga och för små i förhållande till sin kropp. Det kan bero på att brösten av naturen inte motsvarar den storlek och form kvinnan önskar, att de är olika stora eller att brösten efter graviditet och amning blivit mindre samt förlorat sin form.

Bröstförstoring görs även som en del i rekonstruktion efter en bröstcanceroperation. När du överväger ett plastikkirurgiskt ingrepp bör du alltid vara noga med att ta reda på att den som utför operationen är en specialiserad plastikkirurg. Våra kirurger har den omfattande erfarenhet man bara kan få genom att ägna större delen av sin arbetstid sedan många år åt estetisk kirurgi, och är medlemmar i Svensk Plastikkirurgisk Förening. En erfaren narkosläkare utför narkosen, och våra sjuksköterskor är specialistutbildade inom smärtlindring.

Vid bröstförstoring finns en specifik risk vilket är kapselbildning kring implantatet. Om den bindvävshinna som bildas runt implantatet (kapsel) blir för kraftig (kapselkontraktur) kan det orsaka allt från en lätt formförändring till ordentlig fasthet och ömhet i bröstet. Detta kan kräva en kirurgisk åtgärd. Observera att detta är mycket ovanligt (1-3% av utförda operationer). 

På polarkliniken ingår mycket i priset för din bröstförstoring. BH och bröstband, övernattning för dig och en anhörig i ett dubbelrum på fint hotell, kapselgaranti, resebidrag om du kommer långt ifrån, nybesök och återbesök samt dygnet runt tillgång till läkare om du har frågor eller funderingar efter ditt ingrepp. En nyhet hos oss är även att vi erbjuder prisgaranti, det vill säga att vi lovar att vara åtminstone 1000kr billigare än motsvarande operation i Norrland. 

 

 

Behandlingsalternativ

 • Pris
  Mellan 40 000 kr - 51 000 kr
  Behandlingstid
  1–2 timmar
  På kliniken
  6–24 timmar
 • Pris
  70 000 – 75 000 kr
  Behandlingstid
  1 – 2 timmar
  På kliniken
  6 – 24 timmar

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild