Bröstförstoring

Bröstförstoring med hjälp av implantat är ett av Sveriges vanligaste estetiska ingrepp. Vi erbjuder konsultation på distans, via facetime eller på våra mottagningar där vi diskuterar dina önskemål - alltid helt gratis.
Mellan 49 000 kr - 52 000 kr

Bröstförstoring med hjälp av implantat är ett av de vanligaste estetiska ingrepp hos kvinnor i dag. Vi erbjuder konsultation på distans, via facetime eller på våra mottagningar där vi diskuterar dina önskemål - alltid helt gratis. Skälen till operation varierar, men det vanligaste är att en kvinna upplever sina bröst som oproportionerliga och för små i förhållande till sin kropp. Det kan bero på att brösten av naturen inte motsvarar den storlek och form kvinnan önskar, att de är olika stora eller att brösten efter graviditet och amning blivit mindre samt förlorat sin form.

Vanliga skäl till bröstförstoring
Skälen till operation varierar, men det vanligaste är att patienten upplever sina bröst som oproportionerliga och för små i förhållande till sin kropp. Detta kan bero på att brösten av naturen inte motsvarar den storlek och form patienten önskar, att de är olika stora eller att brösten efter graviditet och amning blivit mindre samt förlorat sin form. Bröstförstoring görs även som en del i rekonstruktion efter en bröstcanceroperation.

Polarklinikens erfarenhet av bröstförstoring
När du överväger ett plastikkirurgiskt ingrepp bör du alltid vara noga med att ta reda på att den som utför operationen är en specialiserad plastikkirurg. Polarklinikens kirurger har den omfattande erfarenhet man bara kan få genom att ägna större delen av sin arbetstid sedan många år åt estetisk kirurgi, och är medlemmar i Svensk Plastikkirurgisk Förening. En erfaren narkosläkare utför narkosen, och våra sjuksköterskor är specialistutbildade inom smärtlindring.

Risker vid bröstförstoring
Vid bröstförstoring finns en specifik risk vilket är kapselbildning kring implantatet. Om den bindvävshinna som bildas runt implantatet (kapsel) blir för kraftig (kapselkontraktur) kan det orsaka allt från en lätt formförändring till ordentlig fasthet och ömhet i bröstet. Detta kan kräva en kirurgisk åtgärd. Observera att detta är mycket ovanligt (1-3% av utförda operationer). Även om komplikationer är mycket ovanliga, så bör alla vara medvetna om vilka riskerna är och hur sannolikt det är att du drabbas av det. Det kan du läsa mer om här. 

Detta ingår i priset vid bröstförstoring vid Polarkliniken
På polarkliniken ingår mycket i priset för din bröstförstoring.

 • BH och bröstband
 • Övernattning för dig och en anhörig i ett dubbelrum på designhotell
 • Kapselgaranti, resebidrag om du kommer långt ifrån, nybesök och återbesök
 • Dygnet runt-tillgång till läkare om du har frågor eller funderingar efter ditt ingrepp. 

 

Behandlingsalternativ

 • Pris
  Mellan 49 000 kr - 52 000 kr
  Behandlingstid
  1–2 timmar
  På kliniken
  6–24 timmar
 • Pris
  75 000 – 78 000 kr
  Behandlingstid
  1 – 2 timmar
  På kliniken
  6 – 24 timmar

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild