Lårplastik

Med lårplastik kan du ta bort överskottshud från låren men också uppnå en fastare form.
Från 43 000 kr

Med lårplastik kan du ta bort överskottshud från låren men också uppnå en fastare form. Överskott av hud på kroppen uppfattas ofta som besvärande, låren är inget undantag från detta. Med lårplastik så kan du dels bli av med överflödig hud på låren men också uppnå en fastare form. Överskottet kan ha ett flertal olika orsaker men är ofta ett resultat av stigande ålder då ofta hudens elasticitet försämras och kan upplevas som slappare. 

Lårplastik görs ofta i samband med en fettsugning där man suger ut fett ur kroppen och samtidigt stramar upp huden genom en lårplastik. 

En lårplastik görs under narkos och tar ett par timmar och du kan vara tillbaka på jobbet redan efter 1-2 veckor. Den upplevda smärtan efter ingreppet varierar men de flesta upplever att det kan göra ont och strama åt den första veckan. Kontakta gärna oss för fortsatta frågor och funderingar om ingreppet eller om du har tankar kring om detta är rätt ingrepp för dig. Välkommen till oss! 

  • Pris

    Från 43 000 kr

Daria Nordenberg

Daria Nordenberg, Undersköterska

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild