Mellanansiktslyft/short-scar facelift

Snabbt och effektfullt ansiktslyft med kort läkningstid.
45 000 kr, med fettransplantation 55 000 kr

Mellansiktslyft – eller short-scar facelift som det också kallas – är ett snabbt och effektfullt ingrepp med kort läkningstid som lämnar minimala ärr. Operationen sker under lokalbedövning och tar bara två timmar.

Vanliga skäl till ansiktslyft
I och med att åren går förtunnas huden och de underliggande musklerna töjs ut. Redan vid 30–35 års ålder börjar man ofta notera en sämre hudelasticitet med ett tilltagande hudöverskott. Många upplever att ansiktets åldrande inte stämmer överens med hur man känner sig. Ett mellanansiktslyft vrider tillbaka klockan minst tio år.

Ärftliga faktorer spelar roll men även yttre faktorer som solexponering, kost, rökning och gravitationskraft. Det uppstår förändringar man inte kunde se förut, som fåror och veck i ansiktet samt överskott av hud på halsen.

De flesta som gör en ansiktslyftning är 40–65 år, men ingreppet kan göras med ett gott resultat upp i hög ålder.

Varför väljer så många mellansiktslyft?
Operationstekniken short-scar facelift ger kortare ärr, mindre risker och kortare läkningstid än ett stort ansiktslyft. Short-scar facelift, ett mellanansiktslyft, är en av våra mest uppskattade och populäraste operationer. Hud, muskler och haka lyfts och fettsugs och du har möjlighet att lägga till en  fettransplantation för ett pristillägg på 10.000kr. Rynkor och läppar kan fyllas med eget fett från hakan. Operationen återskapar ett ungdomligt utseende och uppskattas ge dig en ca 10-årig föryngring på två timmar. 

 

 

 

Alternativ till Mellanansiktslyft
Det finns många alternativ till ansiktslyft, och Polarkliniken erbjuder även icke-kirurgiska behandlingar som kan minska rynkor och ålderstecken i huden. Till exempel:

 

Ta reda på vilken behandling som passar dig bäst genom att boka en kostnadsfri konsultation.


Se en demonstrationsfilm

  • Pris

    45 000 kr, med fettransplantation 55 000 kr

  • Behandlingstid

    2 timmar

  • På kliniken

    4 timmar

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild