Mellanansiktslyft/short-scar facelift

Ett mellanansiktslyft ger ett fantastiskt resultat med kort läkningstid.
36 000 kr

De flesta som gör en ansiktslyftning är 40–65 år, men ingreppet kan göras med ett gott resultat upp i hög ålder.

I och med att åren går förtunnas huden och de underliggande musklerna töjs ut. Redan vid 30–35 års ålder börjar man ofta notera en sämre hudelasticitet med ett tilltagande hudöverskott. Ärftliga faktorer spelar roll men även yttre faktorer som solexponering, kost, rökning och gravitationskraft. Det uppstår förändringar man inte kunde se förut, som fåror och veck i ansiktet samt överskott av hud på halsen.

Operationstekniken short-scar facelift ger kortare ärr, mindre risker och kortare läkningstid än ett stort ansiktslyft. Short-scar facelift, ett mellan ansiktslyft,  är en av våra mest uppskattade och populäraste operationer. Hud, muskler och haka lyfts och fettsugs samt att det ingår en liten fettransplantation. Rynkor och läppar kan fyllas med eget fett från hakan. Det finns även möjlighet att addera en större fettransplantation för 6000kr extra om det finns önskemål på det. Operationen återskapar ett ungdomligt utseende och uppskattas ge dig en ca 10-årig föryngring på två timmar. 


Se en demonstrationsfilm

Se exempel på resultat av ansiktslyft

  • Pris

    36 000 kr

  • Behandlingstid

    2 timmar

  • På kliniken

    4 timmar

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild