Stuss/Rygglyft

Stusslyft eller Rygglyft passar dig som vill bli av med överskott av hud och vävnad på baksidan av bålen.
Från 52 000 kr

Stusslyft eller Rygglyft passar dig som bli av med överskott av hud och vävnad på baksidan av bålen, vilket kan uppstå av exempelvis stor viktnedgång eller andra faktorer. Vi hjälper dig uppnå det resultat du är ute efter.

När du gör ett stusslyft så börjar processen med att man gör en fettsugning som agerar formande och skulpterande. Efter fettsugningen genomförs ett lyft av rygg, stuss eller det man även kallar "lower back". Under processen så avlägsnas även överflödig hud och fettvävnad. Den underliggande muskulaturen sträcks även ut för att matcha lyftet. 

Du väljer självklart själv om du vill kombinera stusslyft med andra ingrepp men personer som utför ett stusslyft gör det ofta i kombination med ingreppet bukplastik. Du kan även göra en bukplastik vid ett senare tillfälle om det skulle finnas behov av det. Anledningen till att dessa ingrepp ofta kopplas ihop är helt enkelt att det ofta kan vara svårt att skilja på behovet av kirurgi på magen och kirurgi på baksidan av kroppen. 

Vid ett stusslyft ska du vara fullt frisk och operationen utförs i narkos. Övervikt är även en faktor som kan försämra läkningen, därför kan det vara viktigt att gå ner i vikt före en operation om du har kraftig övervikt. 

Ärrläkningen är individuell men vanligtvis bleknar ärren under första året. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig med vidare information och dina frågor. 

  • Pris

    Från 52 000 kr

Birgitta Öhman

Birgitta Öhman, Sjuksköterska

Beatriz Söderberg

Beatriz Söderberg, Doktor

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss
Sidfotsbild