Ansiktsbehandling Correcting Facial

För dig som vill ha lyxig, resultatinriktad och effektiv hudvård.
Från 395 kr

Vår nya ansiktsbehandling Correcting Facial är framtagen av Kerstin Florian och i behandlingen används deras högkvalitativa produkter genomgående. 

Utmaningar och mål i livet kan uppnås genom rätt fokus –samma sak gäller för din hudvård. Med en resultatinriktad hudvård speciellt utformad för just ditt specifika hudtillstånd kan vi behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och fina linjer. Med hjälp av en unik behandling och produkter speciellt framtagna för att fungera resultatinriktat mot olika hudtillstånd så ger behandlingen omedelbara och varaktiga resultat. Vi erbjuder Correcting Facial i tre olika varianter, 30 minuter, 60 minuter och 90 minuter.

  • Correcting 30 - En kraftfull 30% multisyrapeeling som kombinerar glycol, mjölk-, fytin- och salicylsyror med naturliga växtextrakt. 
  • Correcting 60 - En korrigerande ansiktsbehandling där fokus ligger på dina behov med inkluderad djuprengöring.
  • Correcting 90 - Utöver djuprengöring och syra så ingår även en specialmask anpassad efter dina behov och en fotmassage i vår 90 minuter långa lyxiga variant av Correcting Facial. 

 

Har du frågor eller funderingar om behandlingarna så kontakta gärna oss! 

Kerstin Florians hudvårdslinje Correcting Skincare är en komplett cosmeceutical-baserad hudvårdslinje med fokus på resultat som passar alla hudtyper. Tekniskt avancerade produkter med kliniskt testade ingredienser som tillsammans med effektiva växter skapar produkter och behandlingar som bleker mörka områden för att jämna ut hudtonen, ger spänst och är sammandragande.

Använd Correcting Skincare som en del av vägen till skönhet. Fokusera på att ge näring till kropp och själ. Skönhet blir resultatet.

Produkter för män Vi har satt samman specifika produkter för att anpassa mäns unika hudvårdsbehov vid en behandling. Känslighet, sveda efter rakning och påfrestning från yttre miljö bidrar till hudirritation. Våra produkter är lätta i sin sammansättning, rika på antioxidanter och vitaminer för att återfukta, ge näring och skydda huden varje dag.

Obs: Vid bokning av tider på helgen så kommer priset att vara dyrare. Kontakta hudvårdsterapeut för information. Välkommen! 

Behandlingsalternativ

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild