Cellulitbehandlingar och fettreduktion

Skonsam och effektiv behandling för reducering av celluliter och fettreduktion.
3 000 kr – 14 000 kr

Vi använder oss av Body FX - laserbehandlingar för att reducera fett och celluliter. Body FX kan användas i många syften, bland annat till att effektivt reducera fett och som i detta fall - reducera celluliter. 

Gör det ont?

De flesta användare tycker att Body FX behandlingen är bekväm men inte helt smärtfritt. Under behandlingen kan du förvänta dig en uppvärmning av huden och en mild dragkänsla när radiofrekvensen och vakuumet arbetar för att jämna ut och reducera oönskade fickor av fett.

Du kommer att märka rodnad och värme i det behandlade området som kommer att avta efter några timmar. Denna värme motsvarar känslan du kan känna efter en djupvävnads massage och kommer inte att hindra någon från ordinarie verksamhet. Första dagen kan man uppleva lite torrhet i området då rekommenderar vi att man  använder Terproline Body som stärker hudbarriären och även verkar uppstramande. Denna produkt går att inhandla hos oss.

Kontakta gärna oss om du har frågor eller funderingar angående våra cellulitbehandlingar. 

1 behandling - 3000kr
6 behandlingar mage och kärlekshandtag - 14 000kr
1 behandling överarmar - 3000kr
6 behandlingar överarmar - 14 000kr
1 behandling lår - 3000kr
6 behandlingar lår - 14 000kr

Behandlingsalternativ

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild