Fillers Juvederm

Fyll ut dina läppar eller rynkor med biologiskt nedbrytbara sprutor.
Från 3 400 kr

Med fillers kan du fylla ut dina läppar eller rynkor med biologiskt nedbrytbara sprutor. Behandlingen ger en omedelbar utfyllnad av rynkor eller konturer i ditt ansikte. Vi använder oss av gelen Restylane/Juvederm för att temporärt fylla ut dina rynkor eller läppar. Gelen är som sagt biologiskt nedbrytbar och orsakar inga allergiska reaktioner utan anpassar sig efter dina naturliga vävnader. Juvederm är ett erkänt och ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Med fillers kan du reducera och släta ut ansiktslinjer, rynkor och veck men även skapa tydligare definition av munnen och ansiktsformen. 

Vi erbjuder två olika storlekar. En liten behandling kan passa ett enstaka område så som sk "arga rynkan" eller förtydliga dina läppkonturer. En större behandling kan användas för att fylla ut exempelvis nasolabialvecken eller om du önskar effekten av en ökad fyllighet i läpparna. Effekten sitter ofta i 6-9 månader, ibland längre. 

Vad som passar dig kommer du och din behandlare fram till tillsammans vid ditt besök. Du kan boka din behandling direkt online eller ring oss för att prata mer. Välkommen! 

Behandlingsalternativ

 • Pris
  3 400 kr
  Behandlingstid
  30 – 60 minuter
  Perfekt för dig som vill testa på. Passar enstaka områden så som "arga rynkan" eller för att förtydliga läpparnas konturer.
 • Pris
  4 300 kr
  Behandlingstid
  30 – 60 minuter
  Passar för exempelvis nasolabialvecken eller för dig som önskar effekten av ökad fyllighet i läpparna.
Anders Nilsson

Anders Nilsson, Doktor, specialist i plastikkirurgi och allmän kirurgi

Birgitta Öhman

Birgitta Öhman, Sjuksköterska

Beatriz Söderberg

Beatriz Söderberg, Doktor

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild