Hårborttagning ben och bikinilinje

Effektiv och skonsam hårborttagning med laser.
Från 2 000 kr/behandling

Diolaze är en laserbehandling som permanent reducerar oönskad hårväxt på kropp och ansikte. Diolaze är en av de snabbaste hårborttagningslasrarna på marknaden, och är dessutom utrustad med ett kylssystem som gör behandlingen mindre smärtsam.

Som med alla permanenta hårborttagningsmetoder krävs en serie behandlingar på minst 5 gånger, eftersom håren växer i cykler. För att komma åt alla hårsäckar lägger man upp en behandlingsplan med rätt intervall, ca 4-8 veckor beroende på vilket område som behandlas.

Vanligt är bikinilinje, ben, rygg och ansikte, men nästan vilket parti som helst kan behandlas bara håren är mörka och huden är blek. Redan efter första behandlingen minskar hårväxten med ca 20% vilket underlättar rakning och minskar irritation i huden efter rakning och för de med inåtväxande hårstrån blir det en stor förbättring.

Behandlingsalternativ

Anders Nilsson

Anders Nilsson, Doktor, specialist i plastikkirurgi och allmän kirurgi

Birgitta Öhman

Birgitta Öhman, Sjuksköterska

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild