Helkroppsmassage

Oljemassage för hela kroppen.
495 kr

Är du spänd, stressad eller vill du bara bli ompysslad för en stund? Unna dig då en behandling där din kropp är i fokus. Vi använder ekologiska massageoljor från Kerstin Florian. Välj en stund av avslappning och återhämtning eller mer behandlande moment med tryck.

Massagens effekter

Massage är inte bara till för att behandla ömma muskler. Studier har visat att helkroppsmassage påverkar allt från immunförsvar till att ha en förebyggande effekt mot ångest, migrän och sömnstörningar.

Immunförsvaret

Forskning har visat att massage har en liknande effekt för immunförsvaret som antiinflammatoriska läkemedel ger, detta bland annat genom att sänka nivåerna av stresshormonet kortisol i blodet och öka andelen vita blodceller.

Huvudvärk och ångestbehandling

Återkommande massagebehandling har vid studier visat sig kraftigt lindra både frekvensen och nivån av kronisk spänningshuvudvärk. Liknande studier har gjorts gällande migrän samt och ångest och sömnstörningar, där regelbunden massagebehandling har visat sig ha stor effekt.

 

  • Pris

    495 kr

  • Behandlingstid

    60 minuter

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild