Hudföryngrande fillers - Profhilo

Fillers med hyaluronsyra som gör huden föryngrad, slätare och fastare.
3500kr för en behandling, 6000kr för två behandlingar

Profhilo är en ­filler baserad på hyaluronsyra, men den skiljer sig från de traditionella fillers som ofta används till att bygga och ­modellera huden. Profhilo är istället en vävnadsstärkande filler med högkoncentrerad, stabiliserad hyaluronsyra som injiceras strax under hudytan. Där flyter den sedan ut och fortsätter att dra till sig fukt, vilket ger en fylligare, slätare och fastare hudstruktur. En behandling innebär totalt ca tio stick, på olika, väl valda punkter i ansiktet.

När du gör en Profhilo-filler plumpas din hy upp inifrån. Fillern fördelas jämnt, utan att några klumpar bildas. Det betyder att den också kan användas på områden som kan vara svåra att behandla med traditionella ­fillers, som till exempel hals och panna.

Efter en behandling med Profhilo har din hy adderad struktur, mer fyllighet och lyster. 
Rynkor blir dessutom mindre ­framträdande efter två ­behandlingar. Två stycken behandlingar rekommenderas för bästa resultat, med en månads mellanrum för bästa resultat. En behandling med profhilo kostar 3500kr och hos oss får du just nu två behandlingar för 6000kr. I vanliga fall kostar två behandlingar 7000kr. 

Behandlingsalternativ

Anders Nilsson

Anders Nilsson, Doktor, specialist i plastikkirurgi och allmän kirurgi

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild