Knivlöst ansiktslyft - Fractora

Föryngra ditt utseende helt knivlöst med Fractora.
Från 2 000 kr

Fractora är en fraktionerad radiovågsbehandling som mycket effektivt stimulerar hudens kollagen-nybildning och ger en lätt ablation (avskalning) av huden. Resultatet är mycket djupgående och ger en utslätning, uppstramning och föryngring av huden.

Ansiktet är det vanligaste behandlingsområdet, men även dekolletage, hals och händer kan behandlas. Behandlingen utförs som en kur på 4-6 behandlingar beroende på omfattningen av hudens åldrande. Därefter rekommenderas underhållsbehandling var 6:e till 12:e månad. 

Inför behandlingen bedövas huden med salva i 45 minuter, därefter behandlas huden med Fracoras munstycke som har nålar vilka leder ner radiovågorna och skapar små kanaler i huden, vilka läker på ca 7 dagar. Redan dagen efter kan man sminka över rodnaden som uppstår, så ingen konvalenscens krävs. Man kan uppleva att huden är lite stram och svullen, men redan en vecka efter första behandlingen syns resultatet i form av en slätare hud.

Behandlingsalternativ

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild