tempimageforsave-43283-570x570-1.jpg

Lashlift

Rama in och förstärk intrycket av dina egna fransar på ett naturligt, hållbart och skonsamt sätt.
595 kr

Lashlift är en skönhetsbehandling som ramar in och förstärker intrycket av dina egna fransar. 
Till skillnad från ögonfransförlängning, som också varit en populär metod att förstärka intrycket av sina fransar under senare år, så görs lashlift enbart på dina egna fransar vilket gör resultatet naturligt, kräver inte samma underhåll eller riskerar irritation av det lim som ögonfransförlängning använder. Att göra ett lashlift ger dig en vaken blick och förstärker intrycket av de naturliga fransar du redan har. 

 

Vårt lashlift är otroligt skonsamt och vi använder oss av speciellt framtagna produkter för att behandla våra kunders fransar på det mest skonsamma sättet möjligt i branschen idag. Produkterna vi använder innehåller bland annat biotion och aloe vera. Vårt lashlift har även lång hållbarhet och håller mellan 6-8 veckor. 

Olivia som utför våra lashlift är utbildad och certifierad lashlift-artist. För att boka lashlift bokar du antingen direkt via vår online bokning på hemsidan, mailar olivia@polarkliniken.se eller smsar/ringer henne på 0706022161. Du kan även kontakta henne direkt om du har specifika frågor om behandlingen eller vill veta mer. 

  • Pris

    595 kr

  • Behandlingstid

    1 timme

Olivia Nilsson

Olivia Nilsson, Lashlift-artist

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild