LPG - Behandling

Avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stuss och lår utan smärta.
300-800kr

LPG Lipomassage med Endermologie är metoden som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stuss och lår. Slapp hud stramas upp och metoden är effektiv vid behandling av så kallad "ridbyxlår". LPG Lipomassage med endermologie är en mycket skön djup bindvävsmassage. Du kan alltså reducera celluliter på ett smärtfritt sätt och uppnå önskade resultat. 

Behandlingen är mycket avslappnande och helt smärtfri. Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 gånger. Varje kur består av 14-20 behandlingar. Det kan vara lämpligt att behandla ofta i början, helst 1-2 gånger per vecka. Behandlignsresultatet bör sedan undanhållas 1-2 gånger per månad. 

LPG Endermologie används med fördel före och efter fettsugning. Tekniken bygger på en unik, patenterad metod, där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket. På så sätt öppnas blod-och lymfkärl upp i hud och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskas eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner med unrinen. 

Konsultation/provbehandling: 500kr
Behandling: 800kr
Kroppsstrumpa: 300kr

  • Pris

    300-800kr

  • Behandlingstid

    35 minuter

Anders Nilsson

Anders Nilsson, Doktor, specialist i plastikkirurgi och allmän kirurgi

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild