PRXT33 - Kemisk peeling för kropp eller ansikte

Hjälper dig att bli av med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor & ger dig ökad spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.
1990kr

PRXT33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika med just denna peeling är att den inte orsakar "frosting".  

Den kan även användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. PRXT33 är en "snällare" behandling än traditionell TCA-peeling vilket beror på den unika patenterade formulan bestående av TCA, väteperoxid samt kojliksyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar inne i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer. Detta förbättrar huden både direkt och på sikt. 

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera tex rynkor och linjer, pigmenteringar/solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar. 

PRXT33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bland annat injektionsbehandlingar, laser och microneedling. 

PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent. 


Behandlingsalternativ

Linda Meittinis

Linda Meittinis, Auktoriserad hudvårdsterapeut

Välkommen in

Hos oss får du alltid ett varmt mottagande och vår duktiga personal svarar gärna på dina frågor. Vi erbjuder alltid gratis konsultation, så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss
Sidfotsbild