Integritetspolicy

Polarkliniken arbetar för att säkerhetsställa din integritet. Syftet med integritetspolicyn är att informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Tillämpningsområden

Denna integritetspolicy tillämpas på de personuppgifter vi samlar in om dig i samband med din registrering på vårt nyhetsbrev, dina besök hos oss eller när du gör ett köp i vår webbshop eller via annan kontakt med oss.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Polarkliniken AB, org.nr. 556617-8108, Västra Norrlandsgatan 17, 903 29 Umeå ansvarar i enighet med gällande personuppgiftslagstiftning (inklusive den allmänna dataskyddsförordningen (EU) 2016/679), för de personuppgifter du lämnat till oss. Alla uppgifter som du lämnar till ”vi”, ”oss” eller ”vår” är till Polarkliniken AB.

Vilka personuppgifter samlar vi in och hur använder vi dem?

Vi samlar in och sparar de personuppgifter du lämnar till oss vid registrering av nyhetsbrev, dina besök hos oss, när du gör ett köp i vår webbshop, formulär på vår hemsida samt vid kontakt med vår kundservice. Det skulle till exempel kunna vara fullständigt namn, adress, e-postadress, personnummer, mobilnummer. Vi använder dessa uppgifter för att kunna återkoppla till dig som kontaktat oss via formulären, till nyhetsbreven behöver vi informationen för att kunna skicka ut nyhetsbrev och för webshopen så behöver vi informationen för att kunna skicka det du beställt och ta betalt. Du kan även kontakta oss om du vill veta exakt vilka personuppgifter vi har om er eller om du vill bli raderad från vårt system.

Personuppgiftsbehandling för nyhetsbrev

När du registrerar dig för prenumeration på vårt nyhetsbrev godkänner du att Polarkliniken samlar in och lagrar de personuppgifter som du anger. Dina uppgifter sparas hos Mailchimp vilket är en av de största lösningarna för hantering av e-postutskick. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att enkelt klicka på ”avregistrera mig från detta nyhetsbrev” i något av våra utskick. När du avregistrerar dig raderas dina uppgifter från systemet i enlighet med dataskyddsförordningen.

Om du har frågor angående något av detta får du gärna kontakta oss på info@polarkliniken.se