Våra kliniker

Polarkliniken i Umeå

 

 

 

Vår klinik på Västra Norrlandsgatan 17 i Umeå erbjuder bästa tänkbara service, kvalitet och integritet. Här kan du känna dig trygg och väl omhändertagen.

 

 

 

Polarkliniken erbjuder alltid kostnadsfri konsultation.

 

 

 

I Umeå utför vi alla typer av behandlingar och operationer. Även om du bor långt bort kan du få en bekväm behandling i Umeå med hotellövernatting före och efter din operation eller behandling. Kanske vårt all inclusive-erbjudande passar bäst för dig? Det innebär att vi planerar operationen på distans och du får bo både före och efter operationen på designhotellet Aveny mitt i Umeå. Rummen ligger i anslutning till operationsavdelningen.

För att få bästa effekt av dina behandlingar så är det viktigt med bra hudvård, därför erbjuder vi medicinska hudvårdsprodukter från Synchroline och säljer produkter från Image Skincare. Främst har vi ett samarbete med Kerstin Florian som precis som vi värderar inre hälsa minst lika högt som yttre. Kerstin Florians produkter går att beställa direkt i vår webshop eller handlas på kliniken i Umeå och vi utför även ett flertal behandlingar framtagna av Kerstin Florians kompetenta hudvårdsexperter. 

 

 

 

Anders

 

 

 

Förutom alla våra operationer finns ett brett urval av moderna behandlingar, kostrådgivning, personlig träning och liknande i vårt Rejuvinating Wellness Center. Här kan du ta en välförtjänt paus från vardagen och återskapa dig själv. Bland behandlingarna finns botox, filler, hudlaser och avancerad hudvård. Prova gärna vår världsledande soldusch eller avspänd massage. Vi erbjuder även medicinska hudvårdsprodukter från Synchroline och kan därmed försäkra dig om en god hudvård. För bästa resultat vid en hudvårdsbehandling så gör vi alltid en konsultation, där hudanalys ingår, innan behandling. Vi erbjuder även klassiska hudvård- och massagebehandlingar. 

 

 

 

 

 

 

 

Polarkliniken i Skellefteå

 

 

 

Välkommen till vår mottagning i Skellefteå på Hotell Aurum, Gymnasievägen 12. Här erbjuder vi plastikkirurgiska konsultationer för allt från bröstoperationer till ögonlock. Operationen sker Umeå, men ny- och återbesök i Skellefteå. 

 

 

 

Ansvarig plastikkirurg Dr Anders Nilsson och sjuksköterska Birgitta Öman håller regelbunden mottagning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polarkliniken i Sundsvall

 

 

 

På vår klinik i Sundsvall erbjuder vi mottagning, operation och behandling. Dr Anders Nilsson utför regelbundet mottagningsbesök och operationer i de fullt utrustade operationslokalerna. Du hittar oss på Storgatan 33. 

 

 

 


I Sundsvall utförs operationer i lokalbedövning med lättare sedering. Våra vanligaste operationer är:

 

 

 

 • Short-scar facelift
 • Ögonlocksoperationer
 • Bröstlyft
 • Ärrplastik
 • Fettsugning
 • Gynecomasti
 • Injektionsbehandling av åderbråck
 • Åderbråckssclerosering
 • Botox
 • Filler

 

 

 

 

 

 

 

Polarkliniken i Stockholm

 

 

 

På vår klinik på Kungsholmen i Stockholm erbjuder vi mottagning med specialistsjuksköterska Birgitta Öhman.

 

 

 

På kliniken utför vi bland annat behandlingar med fillers och botox. Operationer så som bröstlyft, bukplastik, fettsugning, fettransplantationer, hårtransplantationer med mera, utförs i Umeå och en reserabatt på 1 000 kronor utgår för operationer i Umeå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polarkliniken i Örnsköldsvik

 

 

 

Polarkliniken Örnsköldsvik hittar ni på Villagatan 34.

Vi utför: 

 

 

 

 • Konsultationer inför operationer och behandlingar
 • Rynkreducerande och läppförstorande fillers (Juvederm)
 • Botox
 • Soldusch