Våra kliniker

Polarkliniken i Umeå

Vår klinik på Västra Norrlandsgatan 17 i Umeå erbjuder bästa tänkbara service, kvalitet och integritet. Här kan du känna dig trygg och väl omhändertagen.

Polarkliniken erbjuder alltid kostnadsfri konsultation.

I Umeå utför vi alla typer av behandlingar och operationer. Även om du bor långt bort kan du få en bekväm behandling i Umeå med hotellövernatting före och efter din operation eller behandling. Kanske vårt all inclusive-erbjudande passar bäst för dig? Det innebär att vi planerar operationen på distans och du får bo både före och efter operationen på designhotellet Aveny mitt i Umeå. Rummen ligger i anslutning till operationsavdelningen.

För att få bästa effekt av dina behandlingar så är det viktigt med bra hudvård, därför erbjuder vi ett brett sortiment av hudvårdsbehandlingar för att följa upp ditt besök hos oss.  Främst har vi ett samarbete med Kerstin Florian som precis som vi värderar inre hälsa minst lika högt som yttre. Kerstin Florians produkter går att handlas på kliniken i Umeå och vi utför även ett flertal behandlingar framtagna av Kerstin Florians kompetenta hudvårdsexperter. 

Anders

Förutom alla våra operationer finns ett brett urval av moderna behandlingar, kostrådgivning, personlig träning och liknande i vårt Rejuvinating Wellness Center. Här kan du ta en välförtjänt paus från vardagen och återskapa dig själv. Bland behandlingarna finns botox, filler, hudlaser och avancerad hudvård. Prova gärna vår världsledande soldusch eller avspänd massage. Vi erbjuder även ett flertal olika hudvårdsprodukter och behandlingar. För bästa resultat vid en hudvårdsbehandling så gör vi alltid en konsultation, där hudanalys ingår, innan behandling. Vi erbjuder även klassiska hudvård- och massagebehandlingar.

 

Polarkliniken i Skellefteå

Välkommen till vår mottagning i Skellefteå hos Dunder, Trädgårdsgatan 19. Här erbjuder vi plastikkirurgiska konsultationer för allt från bröstoperationer till ögonlock. Under våren 2021 utökar vi vårt erbjudande i Skellefteå med fillers, botox och laser. Operationen sker Umeå, men ny- och återbesök i Skellefteå. 

Ansvarig plastikkirurg Dr Anders Nilsson håller regelbunden mottagning.

Polarkliniken i Sundsvall

På vår klinik i Sundsvall erbjuder vi mottagning, operation och behandling. Dr Anders Nilsson utför regelbundet mottagningsbesök och operationer i de fullt utrustade operationslokalerna. Du hittar oss på Nytorget 2. 

I Sundsvall utförs operationer i lokalbedövning med lättare sedering. Våra vanligaste operationer är:

 • Short-scar facelift
 • Ögonlocksoperationer
 • Bröstlyft
 • Ärrplastik
 • Fettsugning
 • Gynecomasti
 • Botox
 • Filler

Polarkliniken i Stockholm

För tillfället har vi ingen egen lokal i Stockholm men vi jobbar på det. Du kan göra bedömning på distans, så kallad "all inclusive" där du gör konsultation på distans tillsammans med oss och ingreppet utförs sedan i Umeå eller Sundsvall med en reserabatt på 1000kr. 

På klinikerna utför vi bland annat behandlingar med fillers, botox och laser för flertalet olika områden. Vi utför operationer så som bröstlyft/förstoring, bukplastik, fettsugning, fettransplantationer, ansiktslyft med mera och alla våra operationer görs för tillfället i Umeå och Sundsvall. 

Polarkliniken i Örnsköldsvik

Polarkliniken Örnsköldsvik hittar ni på Villagatan 34. På kliniken i Ö-vik utför vi konsultationer för operationer i Sundsvall och Umeå men utför också en hel del behandlingar för våra kunder, bland annat botox och fillers. 

Vi utför: 

 • Konsultationer inför operationer och behandlingar
 • Rynkreducerande och läppförstorande fillers (Juvederm)
 • Skalp mikropigmentering (SMP) vid håravfall
 • Botox
 • Soldusch