Personal

Chanelle Ghasimi
Doktor


Utbildad läkare vid Umeå Universitet sedan 2007 med bred erfarenhet inom olika specialistområden så som onkologi, kirurgi och smärtbehandling. Chanelle har även erfarenhet av att ha jobbat inom läkare utan gränser. Chanelle är ST-läkare inom plastikkirurgi och har lång erfarenhet inom estetiska behandlingar. Hon är certifierad filler och botox-behandlare sedan 2014 och utför även utbildningar inom området.

Birgitta Öhman
Sjuksköterska


Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi med stor erfarenhet av smärtbehandling. Birgitta tar hand om kunder före och efter ditt ingrepp och är ofta med vid uppvaknandet efter en narkos.

Josef Kral
Narkosläkare


Narkosläkare med lång erfarenhet av avancerad narkosvård inom många områden.

Pjotr Sevtsenko
Narkosläkare


Specialiserad narkosläkare sedan 2009 med erfarenhet inom ambulans och akutmedicin, avancerad intensiv- och narkosvård samt avancerad smärtbehandlingen.

Anne Granberg
Operationssjuksköterska


Operationssköterska med mycket lång erfarenhet.

Maria Calla
Sjuksköterska


Legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet av kirurgisk vård. Vår koordinator som hjälper dig att boka in konsultationer, behandlingar och operationer.

Linda Meittinis
Auktoriserad hudvårdsterapeut


Utbildad SHR auktoriserad hudterapeut vid St. Eriks 2-åriga hudvårdsterapeut utbildning i Stockholm. Tidigare jobbat med framförallt olika typer av laser och IPL behandlingar i Philadelphia. Hon hjälper dig med medicinsk hudvård, Inmodebehandlingar, tatueringsborttagning, soldusch och kollagenbehandling i Umeå.

Olivia Nilsson
Lashlift-artist
072-7435252

Olivia är certifierad lashlift-artist hos Polarkliniken. Hon utför även spray-tan behandlingar och annat vi erbjuder bland våra wellnessbehandlingar. Olivia har även hand om vårt dotter-instagram-konto där vi lägger upp alla före/efter-bilder på Lashlifts, det kontot heter "polarlashes".

Liselott Lövdahl
Apotekare


Legitimerad apotekare med många års erfarenhet av läkemedel, hälsa och alopecia. Certifierad i avancerad skalp mikropigmentation vid The SMP Academy i England och Manuell microblading vid Nordic Brows Academy. Hjälper dig att skapa en illusion av snaggat eller tjockare hår med hjälp av permanent kosmetisk tatuering av hårbotten vid flera olika typer av håravfall eller oönskade ärr.

Beatriz Söderberg
Doktor


Plastikkirurg med specialistutbildning i São Paulo. Många års specialistutbildning i rekonstruktiv och estetisk kirurgi och med specialkunskaper inom bland annat avancerad hårtransplantation. Beatriz utför ett flertal olika operationer hos oss i både Umeå och Sundsvall. Beatrriz utför bland annat armplastik, lårplastik, näsplastik och andra operationer. Kontakta oss gärna för mer information!

Annica Ögren
Narkossköterska


Annica är narkossköterska och jobbar främst med våra lokala operationer. Du träffar henne ofta i Skellefteå där hon utför botox, fillers, laser och mottagning.

Nina Javakhishvili
Operationssköterska


Nina är vår operationssköterska. Hon arbetar främst i Umeå och Sundsvall.

Daria Nordenberg
Undersköterska


Undersköterska med flera års erfarenhet av kirurgisk vård. Tidigare arbetat på en specialist vårdavdelning på sjukhuset i Umeå. Daria kommer från början att jobba med laserbehandlingar för tatueringsborttagning och så småningom med soldusch och hårborttagning. Daria träffar ni för det mesta i Umeå.